Lane Departure Warning* activeren/deactiveren

Variant Lane Departure Warning (LDW) van de rijbaanassistent kan worden geactiveerd/gedeactiveerd.

Lane Departure Warning activeren/deactiveren

P5-1507-Knapp-LDW+LKA På/Av

De functie is te activeren/deactiveren op het functiescherm van het middendisplay.

Druk op de knop Lane Departure Warning in het functiescherm.
LDW wordt geactiveerd (knop GROEN) of gedeactiveerd (knop GRIJS).

Type waarschuwing kiezen voor Lane Departure Warning

U kunt kiezen hoe LDW u moet waarschuwen als de auto de eigen rijbaan verlaat.

Druk op Instellingen in het hoofdscherm van het middendisplay.
Druk op My CarIntelliSafeLane Departure Warning.
Kies onder Feedback Lane Departure Warning de waarschuwingsmethode:
  • Geluid - u wordt gewaarschuwd met geluid.
  • Trilling - u wordt gewaarschuwd met de trillingen van het stuur.