Privacy locking activeren/deactiveren

Het dashboardkastje en de achterklep kunnen met de zogeheten Privacy locking worden vergrendeld, bijvoorbeeld als de auto wordt ingeleverd voor service, bij een hotel e.d.

N.b.

Om de functie Privacy locking te kunnen activeren, moet de auto minimaal in contactslotstand I staan.

Privacy locking activeren

De functie kan worden geactiveerd vanaf het functiescherm of het instellingsscherm:

• Druk op de knop Private Locking in het functiescherm op het middendisplay.
  • Druk op Instellingen in het hoofdscherm op het middendisplay. Druk op My CarVergrendeling. Kies Private Locking.
Er verschijnt een pop-upvenster.

N.b.

Tijdens het eerste gebruik moet u een beveiligingscode kiezen. De beveiligingscode kan worden gebruikt om alle eerdere PIN-codes te deactiveren. Bewaar de beveiligingscode goed.

N.b.

Als Privacy locking is geactiveerd en de auto wordt ontgrendeld via Volvo On Call* of de mobiele app Volvo On Call*, wordt de privacy locking automatisch gedeactiveerd.
Voer de code in die na het vergrendelen moet worden gebruikt om het dashboardkastje te ontgrendelen en druk op Bevestig.
Het dashboardkastje en de achterklep worden vergrendeld. Het vergrendelen wordt bevestigd met een groene indicatie bij de knop in het functiescherm en doordat het vakje voor Privacy locking in het instellingsscherm wordt aangevinkt.

Privacy locking deactiveren

De functie kan worden gedeactiveerd vanaf het functiescherm of het instellingsscherm:

• Druk op de knop Private Locking in het functiescherm op het middendisplay.
  • Druk op Instellingen in het hoofdscherm op het middendisplay. Druk op My CarVergrendeling. Kies Private Locking.
Er verschijnt een pop-upvenster.
Voer de code in die bij het vergrendelen werd gebruikt en druk op Bevestig.
Het dashboardkastje en de achterklep worden ontgrendeld. Het ontgrendelen wordt bevestigd doordat de groene indicatie bij de knop in het functiescherm dooft en doordat het vakje voor Privacy locking in het instellingsscherm wordt uitgevinkt.