Вступ

Зміна власника

Оновлено 7/23/2018

Під час зміни власника важливо видалити всі дані користувача і системні налаштування до вихідних заводських налаштувань.

Для відновлення заводських налаштувань, натисніть MY CAR, потім OK/MENU і оберіть SettingsReset to factory settings.

Дані користувача видаляються (наприклад, дані, що зберігаються в програмах, веб-браузері) та інші налаштування меню (наприклад, кліматичні налаштування, налаштування автомобіля) повертаються до вихідних заводських налаштувань.

Для автомобілів з системою Volvo On Call, VOC* особиста інформація, що зберігається в авто, також видаляється. Щоб скасувати підписку VOC, див. Зміна власника автомобіля за допомогою Volvo On Call.


Це допомогло?