Volvo On Call*-palvelun PIN-koodi

PIN-koodia käytetään turvallisuussyistä tunnistamaan henkilö, jolla on oikeudet käyttää tietyn auton Volvo On Call -palveluja.

Volvo On Call -palvelukeskus tai valtuutettu Volvo-jälleenmyyjä luo nelinumeroisen PIN-koodin automaattisesti. Koodi lähetetään auton omistajalle ja sitä käytetään tiettyjen Volvo On Call -palvelujen käyttämiseen valtuutettujen henkilöiden tunnistamiseen.

Volvo On Call -PIN-koodin käyttäminen

Seuraavia palveluja varten tarvitaan turvallisuussyistä Volvo On Call -PIN-koodi:

• Yhteyden muodostaminen Volvo On Call -sovelluksen ja auton välille.
  • Auton lukituksen etäavaus Volvo On Call -palvelukeskuksen kautta1.
  • Aloittaessanne varastetun auton jäljityksen Volvo On Call -palvelukeskuksen1 avulla.
  • Luodessanne uusia sovellusten käyttäjiä autoonne.
  • Katkaistessanne Volvo On Call -tilauksen sovelluksen kautta esim. omistajanvaihdoksen yhteydessä.

PIN-koodi unohdettu tai halutaan vaihtaa

Jos PIN-koodi on unohtunut tai se on vaihdettava (esim. ostettaessa käytetty auto, jossa on Volvo On Call), otetaan yhteyttä

• jälleenmyyjään tai
  • Volvo On Call -palvelukeskukseen1ON CALL -painiketta tai Volvo On Call -sovellusta käyttäen tai soittamalla puhelimella.

Uusi koodi lähetetään auton omistajalle.

Väärä PIN-koodi on syötetty Volvo On Call -sovellukseen useita kertoja

Jos väärä PIN-koodi annetaan 10 kertaa peräkkäin, tili lukitaan. Jotta sovellusta voidaan jälleen käyttää, pitää valita uusi PIN-koodi ja uusi sovellustili luodaan noudattamalla samaa menettelyä kuin luotaessa aikaisempaa sovellustiliä.

Volvo ID -salasanan ja Volvo On Call -PIN-koodin välinen ero

Volvo ID -salasana tarvitaan Volvo On Call -sovellukseen kirjautumista varten. Volvo On Call -PIN-koodi on nelinumeroinen koodi, jota käytetään edellä mainittuja palveluita varten. PIN-koodi todistaa käyttäjän valtuudet.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Käytettävissä olevat palvelut vaihtelevat markkina-alueen mukaan.