Avaimen yhdistäminen käyttäjäprofiiliin

Avain voidaan yhdistää profiiliin. Tällöin profiili valitaan automaattisesti kaikkine asetuksineen aina, kun autoa käytetään tietyllä avaimella.

Kun avainta käytetään ensimmäisen kerran, sitä ei ole yhdistetty mihinkään profiiliin. Profiili Omistaja tai viimeksi käytetty profiili aktivoituu automaattisesti, kun auto käynnistetään.

Avaimen yhdistäminen profiiliin

Huomio

Jos avain oli aiemmin yhdistettynä toiseen profiiliin, kytkentä siirtyy aiemmasta profiilista aktiiviseen profiiliin.
Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Yhdistä avain profiiliin yhdistääksenne valitun avaimen profiiliin.

Vain yksi profiili voidaan yhdistää avaimeen, jota sillä hetkellä käytetään autossa. Jos autossa on useita avaimia, näytetään ilmoitus Useita avaimia löytyi. Aseta yhdistettävä avain avainlukijaan.

P6-1746-XC40- Backup start place in tunnel console
Varmistuslukijan sijainti tunnelikonsolissa.

Avaimen kytkeminen irti profiilista

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Poista avain profiilista poistaaksenne aktiivisen profiilin yhdistetystä avaimesta.

Avain voidaan poistaa profiilista, vaikka se ei ole autossa.