Profiiliasetukset

Profiiliasetuksissa on muun muassa mahdollista muuttaa profiilin nimeä, lisätä ja poistaa yhdistettyjä avaimia, liittää eri tilejä (esimerkiksi Volvo ID), aktivoida lukitusnäyttö sekä poistaa aktiivinen profiili.

Näyttölukon aktivointi

Kun näyttölukko on aktivoitu, tarvitaan salasana, jotta aktiivista profiilia voidaan käyttää.

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Näytön lukitus.
Valitkaa näyttölukon tyyppi ja aktivoikaa se.
Näyttölukko näkyy keskinäytössä vaihdettaessa profiiliin salasanalla sekä joka kerta järjestelmän käynnistyessä uudelleen.

Profiilin poistaminen

Yhteen tai useampaan profiiliin tallennetut asetukset voidaan poistaa vain, kun auto seisoo paikallaan.

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Poista tämä profiili.
Profiiliin yhdistetyt käyttäjätiedot ja liitännät poistetaan.
Järjestelmä asetetaan uloskirjattuun tilaan, eikä muutettuja asetuksia tallenneta mihinkään profiiliin.

Järjestelmänvalvojaksi ryhtyminen

Järjestelmänvalvojalle voidaan tehdä profiili.

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Ryhdy ylläpitäjäksi.

Internetin käyttöehtojen hyväksyminen1

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Internet-käyttöehdot ja noudattakaa ohjeita.

Käyttöehdot on hyväksyttävä kerran autoa kohden, jotta internetiä voidaan käyttää.

1. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.