Volvo On Call*

Volvo On Call tarjoaa suoran yhteyden autoon, lisämukavuutta ja apua vuorokauden ympäri.

Auto voidaan esimerkiksi lukita tai sen lukitus avata tai polttoainemäärä tarkistaa suoraan puhelimesta Volvo On Call -sovelluksen avulla. Jos on tapahtunut onnettomuus, auton luo voidaan lähettää hätäapua, esim. ambulanssi ja poliisi, ja vähemmän kiireellisissä ongelmissa, kuten rengasrikon tapahduttua, voidaan kutsua tienvarsiapua.

Toiminnot ovat käytettävissä Volvo On Call -sovelluksen1 kautta tai auton katon painikkeilla ON CALL ja SOS.

Voitte myös painaa MY CAR -valikkolähteessä OK/MENU ja valita AsetuksetVolvo On CallSOSOn Call.

Aloitettu palvelu voidaan keskeyttää 10 sekunnin kuluessa EXIT-painikkeen painalluksella.

Huomio

SOS-painiketta saa käyttää vain onnettomuuksien, sairauden tai autoon ja sen matkustajiin kohdistuvan ulkoisen uhan yhteydessä. SOS-toiminto on tarkoitettu vain hätätilanteisiin.

Volvo On Call -sovellusta ja ON CALL -painiketta voidaan käyttää kaikkiin muihin palveluihin2, mukaan lukien tienvarsiapu.

Volvo On Call -järjestelmä

Volvo On Call on yhdistetty auton turvallisuus- ja hälytysjärjestelmään sekä auton muihin järjestelmiin, esimerkiksi lukkoihin ja ilmastointiin. Tiedonsiirto Volvo On Call -palvelukeskuksen ja Volvo On Call -sovelluksen välillä tapahtuu auton sisäisen modeemin kautta. GNSS (Global Navigation Satellite System) -järjestelmää käytetään auton paikantamiseen.

Ottakaa yhteys -palvelukeskukseen

Yhteyden ottamiseen Volvo On Call -palvelukeskukseen käytetään auton ON CALL -painiketta tai Volvo On Call -sovellusta. Lisäksi voidaan myös soittaa puhelimitse Volvo On Call -palvelukeskuksen numeroon.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Sovellustoiminnot vaihtelevat markkina-alueittain.
  3. 2 Palvelut vaihtelevat markkina-alueittain.