Volvo On Call* -palvelun käytön aloittaminen

Volvo On Call -palvelun käytön aloittaminen edellyttää seuraavia seikkoja.

Volvo On Call -järjestelmän aktivointi

Jälleenmyyjä aktivoi Volvo On Call -järjestelmän ennen auton luovutusta ja omistaja saa automaattisesti luodun PIN-koodin Volvo On Call -järjestelmää varten. PIN-koodia käytetään turvallisuussyistä auton omistajan (tai muun hyväksytyn henkilön, kuten perheenjäsenen) tunnistamiseen ja se toimii auton avaimena.

Volvo On Call -tilaus

Autossa on oltava voimassa oleva Volvo On Call -tilaus.

Tilaus aloitetaan auton oston yhteydessä ja tällöin järjestelmä aktivoidaan. Tilaus on ajallisesti rajoitettu, mutta sitä voidaan jatkaa, ja voimassaolo riippuu markkina-alueesta. Ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjään saadaksenne apua.

Huomio

Automaattinen törmäysvaroitus ja SOS-painike toimivat myös ilman tilausta.

Volvo ID ja Volvo On Call -sovelluksen liittäminen autoon

Volvo On Call -järjestelmän käyttämistä varten tarvitaan Volvo ID. Kun Volvo ID on luotu, Volvo On Call -sovellus on liitettävä autoon.

Volvo On Call -järjestelmällä varustetun käytetyn auton ostaminen

Ostettaessa käytetty Volvo, jossa on Volvo On Call, on tärkeää pyyhkiä aiemman omistajan tiedot pois ja lisätä omat tiedot, jotta palvelu toimii. Käykää Volvon jälleenmyyjän luona saadaksenne apua.