Näytöt ja säätimet kuljettajan lähellä vasemmalta ohjattavassa autossa

Yhteenvedoissa näytetään, minne näytöt ja säätimet on kuljettajan lähietäisyydellä sijoitettu.

Ohjauspyörä ja kojelauta

P5-S/V90-21w22-Displays and controls left hand drive
  1. P5-Icon red circle 1Positiovalot, huomiovalot, lähivalot, kaukovalot, vilkut, sumuvalonheittimet/kaarrevalot*, sumuvalo takana, välimatkamittarin nollaus
  2. P5-Icon red circle 2Head-up-näyttö*
  3. P5-Icon red circle 3Kuljettajan näyttö
  4. P5-Icon red circle 4Pyyhkimet ja huuhtelulaite, sadetunnistin*
  5. P5-Icon red circle 5Ohjauspyörän oikeanpuoleinen painikesarja
  6. P5-Icon red circle 6Ohjauspyörän säätö
  7. P5-Icon red circle 7Äänitorvi
  8. P5-Icon red circle 8Ohjauspyörän vasemmanpuoleinen painikesarja
  9. P5-Icon red circle 9Konepellin avaaminen
  10. P5-Icon red circle 10Näyttövalaistus, takaluukun lukituksen avaaminen/takaluukun avaaminen*/sulkeminen*

Kattokonsoli

P5-23w17-Overhead console
  1. P5-Icon red circle 1Panoraamakatto*
  2. P5-Icon red circle 2Etulukuvalot ja matkustamovalaistus
  3. P5-Icon red circle 3Näyttö kattokonsolissa, P5-2222-iCup-Ceiling call button symbol -painike*
  4. P5-Icon red circle 4SIM-kortin luukku
  5. P5-Icon red circle 5Sisätaustapeilin manuaalinen himmennys 1

Keski- ja tunnelikonsoli

22w22-S/V90-Controls in centre console LHD
  1. P5-Icon red circle 1Keskinäyttö
  2. P5-Icon red circle 2Varoitusvilkut, huurteenpoisto, media
  3. P5-Icon red circle 3Vaihteenvalitsin
  4. P5-Icon red circle 4Käynnistyskytkin
  5. P5-Icon red circle 5Seisontajarru
  6. P5-Icon red circle 6Automaattinen jarrutus seistäessä paikallaan

Kuljettajan ovi

16w17-SPA-Instruments and controls 4 left hand drive
  1. P5-Icon red circle 1Muistit sähkökäyttöisen etuistuimen*, ulkotaustapeilien ja head-up -näytön* asetuksia varten
  2. P5-Icon red circle 2Keskuslukitus
  3. P5-Icon red circle 3Ikkunannostimet, ulkotaustapeilit ja lapsilukko*
  4. P5-Icon red circle 4Etuistuimen säätö
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Automaattisella himmennyksellä varustetussa autossa ei ole manuaalisen himmennyksen säädintä.