Sovellusvalikon käsittely kuljettajan näytössä

Sovellusvalikkoa kuljettajan näytössä käsitellään ohjauspyörän oikeanpuoleisella painikesarjalla.
P5-1507–I+C–App menu and right steering wheel switch
Sovellusvalikko ja ohjauspyörän oikeanpuoleinen painikesarja.
  1. P5-Icon red circle 1Avaaminen/sulkeminen
  2. P5-Icon red circle 2Vasen/oikea
  3. P5-Icon red circle 3Ylös/alas
  4. P5-Icon red circle 4Vahvistakaa

Sovellusvalikon avaaminen/sulkeminen

Painakaa avaamista/sulkemista (1).

(Sovellusvalikkoa ei voida avata silloin, kun kuljettajan näytössä on kuittaamaton ilmoitus. Ilmoitus on vahvistettava ennen kuin sovellusvalikko voidaan avata.)

Sovellusvalikko avataan/suljetaan.

Sovellusvalikko sulkeutuu automaattisesti hetken käyttämättömyyden jälkeen tai tietyillä valinnoilla.

Navigointi ja valitseminen sovellusvalikossa

Navigoikaa eri sovelluksissa, jotka ovat käytettävissä, painamalla vasenta tai oikeaa (2).
Toiminnot edelliselle/seuraavalle sovellukselle esitetään sovellusvalikossa.
Selatkaa valitun sovelluksen toimintoja painamalla ylös tai alas (3).
Vahvistakaa tai merkitkää toiminnon valinta painamalla vahvistusta (4).
Toiminto aktivoidaan ja tiettyjen valintojen osalta sen jälkeen suljetaan sovellusvalikko.

Jos sovellusvalikko avataan uudelleen, esitetään välittömästi viimeksi valitun sovelluksen toiminnot.