Felhasználói adatok visszaállítása
Visszaállíthatja a felhasználói adatokat és a rendszerbeállításokat a központi kijelzőn.
Visszaállíthatja az alkalmazás beállításait vagy a hálózati beállításokat a normál értékeikre vagy végezhet egy teljes gyári visszaállítást. Ha gyári visszaállítást végez, törli a profilokat, a felhasználói adatokat és más személyre szabott beállításokat.
Megjegyzés
Owner
Csak a tulajdonos állíthatja vissza a hálózati beállításokat és végezhet gyári visszaállítást.
Alkalmazás kapcsolódása
Ha gyári visszaállítást végez az autóban, az alkalmazás továbbra is kapcsolódik, és a felhőalapú adatok felhasználásával újra létrehozhatja az Ön profilját. Ennek elkerülése érdekében el kell távolítania az autó kapcsolatát a Volvo Cars alkalmazásból.
- Nyomja meg az autó szimbólumot
az alsó sorban és lépjen a Beállítások lehetőségre. - Lépjen a Rendszer→Opciók visszaállítása lehetőségre.
- Válassza ki, hogy mit szeretne visszaállítani és kövesse a központi kijelzőn megjelenő utasításokat.