Testreszabott támogatásSzerezzen releváns információkat az Ön autójával kapcsolatban.

Felhasználói adatok visszaállítása

Visszaállíthatja a felhasználói adatokat és a rendszerbeállításokat a központi kijelzőn.

Visszaállíthatja az alkalmazás beállításait vagy a hálózati beállításokat a normál értékeikre vagy végezhet egy teljes gyári visszaállítást. Ha gyári visszaállítást végez, törli a profilokat, a kulcsokat, a felhasználói adatokat és más személyre szabott beállításokat.

Megjegyzés

Owner

Csak a tulajdonos állíthatja vissza a hálózati beállításokat és végezhet gyári visszaállítást.

A Volvo Cars alkalmazás kapcsolódása

Ha gyári visszaállítást végez az autóban, a Volvo Cars alkalmazás továbbra is kapcsolódik, és a felhőalapú adatok felhasználásával újra létrehozhatja az Ön profilját. Ennek elkerülése érdekében el kell távolítania az autó kapcsolatát a Volvo Cars alkalmazásból.

  1. Nyomja meg az autó szimbólumot az alsó sorban.
  2. Lépjen a Rendszer→Opciók visszaállítása lehetőségre.
  3. Válassza ki, hogy mit szeretne visszaállítani és kövesse a központi kijelzőn megjelenő utasításokat.

Ez segített?