Koppeling tussen auto en Volvo On Call*-app verbreken

De Volvo ID is persoonlijk en hoeft niet te worden gewijzigd of gewist als u uw auto verkoopt. Wel moet u de eigendomsverhouding en de koppeling tussen de Volvo On Call-app en de auto beëindigen en alle persoonlijke gegevens uit de auto verwijderen.

Om de koppeling tussen de auto en de Volvo On Call-app te verwijderen, moet u op de app zijn ingelogd. Neem als u geen toegang hebt tot de app contact op met uw Volvo-dealer en geef aan dat u uw auto wilt verkopen.

U kunt de eigendomsverhouding beëindigen onder Gekoppelde auto’s op het tabblad Px-2037-VOC app icon Profile. Kies de betreffende auto en beëindig de eigendomsverhouding door de instructies in de app te volgen.

Bij beëindiging van de eigendomsverhouding worden de gebruiksgeschiedenis, het rijlogboek en de overige gebruikersaccounts gewist. Neem contact op met uw Volvo-dealer als u uw contactgegevens uit de systemen wilt laten verwijderen.

Laat de koper indien mogelijk weten dat hij/zij contact moet opnemen met een erkende Volvo-dealer om Volvo On Call te heractiveren en de contactgegevens te verstrekken. Volvo On Call blijft de resterende abonnementstijd actief.