Pincode voor Volvo On Call*

De pincode wordt om veiligheidsredenen gebruikt om te verifiëren of een persoon bevoegd is om Volvo On Call-diensten in een bepaalde auto uit te voeren.

Nieuwe -pincode

De viercijferige pincode wordt automatisch gegenereerd door de Volvo On Call-helpdesk of door een erkende Volvo-dealer en naar de eigenaar van de auto gestuurd.

Pincode voor gebruiken

Om veiligheidsredenen moet u de pincode voor Volvo On Call aangeven voor het volgende:

• Maak een koppeling tussen de Volvo On Call-appen de auto.
  • Externe ontgrendeling van de auto via de Volvo On Call-helpdesk.1
  • Bij het opsporen van een gestolen auto met hulp van de Volvo On Call-helpdesk.1
  • Bij het aanmaken van nieuwe appgebruikers voor uw auto.
  • Bij het opzeggen van uw Volvo On Call-abonnement via de app, bijv. bij doorverkoop.

Pincode vergeten of wijzigen

Als u de pincode bent vergeten of wilt wijzigen (zoals bij aankoop van een gebruikte auto met Volvo On Call), neem dan contact op met:

• een dealer, of
  • Volvo On Call-helpdesk1 via de ON CALL-knop, de Volvo On Call-app of de telefoon.

De eigenaar van de auto krijgt de nieuwe code toegezonden.

U hebt meerdere keren achter elkaar de verkeerde pincode ingevoerd in de Volvo On Call-app

Als er tien keer achter elkaar een onjuiste pincode wordt aangegeven, wordt het account vergrendeld. Om de app in dat geval weer te kunnen gebruiken, moet u eerst een nieuwe pincode kiezen en een nieuwe account voor de app aanmaken, op dezelfde manier als bij aanmaak van de eerdere account.

Verschil tussen het wachtwoord voor Volvo ID en de pincode voor Volvo On Call

U hebt het wachtwoord voor Volvo ID nodig om in te loggen in de Volvo On Call-app. De pincode voor Volvo On Call is de viercijferige code die u gebruikt voor de bovenstaande diensten. De pincode vormt het bewijs dat u gebruik mag maken van de diensten.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De beschikbare diensten verschillen per markt.