Apple® CarPlay®* gebruiken

Om CarPlay1 te kunnen gebruiken moet u de stembediening Siri® hebben geactiveerd op uw iPhone®2. Het apparaat moet ook een internetverbinding hebben om te zorgen dat alle functies werken.

Een iPhone aansluiten en CarPlay starten

N.b.

CarPlay is alleen te gebruiken als Bluetooth in de auto is uitgeschakeld. Een telefoon of mediaspeler die via Bluetooth is verbonden met de auto, is dan ook niet beschikbaar als CarPlay actief is.
Sluit een iPhone met ondersteuning voor CarPlay aan op de USB-poort met het witte frame3. Als CarPlay eerder vanaf de telefoon werd gebruikt, opent CarPlay automatisch.
Als dit de eerste keer is dat de telefoon wordt aangesloten, lees dan de voorwaarden voor aansluiten door en ga ermee akkoord.
CarPlay wordt geopend en compatibele apps worden weergegeven.
Tik op de gewenste app.
De app wordt gestart.

CarPlay draait op de achtergrond als een andere app wordt gestart. Om CarPlay opnieuw weer te geven – druk op de CarPlay-app in het appscherm.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De beschikbaarheid kan per markt verschillen.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
  4. 3 USB-C voor lightning-kabel vereist.