Tips voor het gebruik van Apple® CarPlay®*

Hier vindt u handige tips voor het gebruik van CarPlay®1.
  • Werk uw iPhone®2 bij met de nieuwste versie van het besturingssysteem iOS en zorg dat u over de nieuwste appversies beschikt.
  • Haal bij problemen met CarPlay uw iPhone uit de USB-poort en sluit hem opnieuw aan. Het afsluiten en opnieuw starten van de app die niet werkt is ook het proberen waard of sluit alle apps en start het apparaat opnieuw.
  • Met de hulp van Siri® kunt u berichten schrijven/dicteren en laten voorlezen. De berichten worden voorgelezen in de taal die in de instellingen voor Siri is gekozen. Tijdens het schrijven/dicteren van berichten verschijnt de tekst niet op het middendisplay, maar op uw iPhone.
  • Bij gebruik van CarPlay wordt een eventuele Bluetooth-verbinding van het apparaat met de auto verbroken.
  • CarPlay werkt alleen in combinatie met iPhone.

N.b.

Beschikbaarheid en werking kunnen per markt verschillen.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De beschikbaarheid kan per markt verschillen.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.