Bluetooth-eenheden verwijderen

Apparaten zoals telefoons zijn te verwijderen van de lijst met geregistreerde Bluetooth-eenheden.
Tik op Instellingen in het hoofdscherm.
Tik op CommunicatieBluetooth-apparaten.
Er verschijnt een lijst met de geregistreerde Bluetooth-apparaten.
Tik op de te verwijderen eenheid.
Druk op App. verwijderen en bevestig uw keuze.
De eenheid staat niet langer geregistreerd in de auto.

Als u een nieuw apparaat hebt gekocht en dat heeft dezelfde naam als het apparaat dat eerder aan de auto was gekoppeld, kan het nodig zijn om eerst het oude apparaat te verwijderen uit de lijst met eerder gekoppelde eenheden. Daarna kunt u het nieuwe apparaat normaal koppelen.