Онлайн-послуги

Увімкнення та вимкнення спільного доступу до даних

Оновлено 7/23/2018

Спільний доступ до даних для необхідних послуг та додатків можна налаштувати в меню налаштувань на центральному дисплеї.

Натисніть Настройки на сторінці верхньої панелі центрального дисплея.

Натисніть кнопку СистемаКонфиденциальность и информация.

Оберіть Передача информации, щоб увімкнути або вимкнути спільний доступ до даних.

Коли спільний доступ до даних ввімкнено, налаштування окремих послуг та додатків можна змінити у наведеному нижче списку.

Коли спільний доступ до даних вимкнено, попередні налаштування окремих послуг та додатків зберігаються до наступного ввімкнення спільного доступу до даних.


Це допомогло?