Support

Ondervindt u problemen met het maken van een verbinding met uw auto, het gebruik van onze mobiele applicaties of de bediening van het multimediasysteem? Hier vindt u de "Veelgestelde vragen" en technische ondersteuning met betrekking tot onze infotainment producten. Onderstaande secties helpen u hopelijk vlot op weg. Mocht u de juiste informatie niet vinden, neem dan contact op met uw Volvo-dealer.

Volvo ID     Sensus Connect     Volvo on Call

Volvo ID
Wilt u een Volvo ID aanmaken voor Volvo On Call?

Lees meer >

Sensus Connect
Wilt u een connectie maken tussen uw smartphone en uw Volvo, of heeft u andere vragen over het alles-in-een onboard operating system?

Lees meer >

Volvo On Call
Bent u uw pincode vergeten, of wilt u een account voor een app aanmaken of weten welke services beschikbaar zijn voor uw mobiele telefoon en uw auto?

Lees meer >

Sensus Connected Touch     Bluetooth Handsfree System     Owners' Information

Sensus Connected Touch
Hebt u ondersteuning nodig bij het updaten van uw software? Wilt u weten welke dongles compatible zijn of hoe u een applicatie kunt downloaden?

Lees meer >

Bluetooth Handsfree systeem
Is uw telefoon compatible en hoe werkt Bluetooth in uw Volvo?

Lees meer >

Instructieboekjes
Wat zijn de eigenschappen en kenmerken van uw Volvo? Deze sectie bevat alle informatie vanaf modeljaar 2004.

Lees meer >