Yhdistäminen/kytkeminen puhelimesta

Kytketyn puhelimen yhdistäminen, vaihto tai kytkeminen irti.

Puhelimen automaattinen yhdistäminen

Vain kaksi viimeksi liitettyä puhelinta voidaan yhdistää automaattisesti.

Aktivoikaa puhelimen Bluetooth-yhteys ennen auton kytkemistä jännitetilaan I.

Jotta auto voidaan samanaikaisesti yhdistää internetiin, myös puhelimen internet-jaon (kannettava/henkilökohtainen yhteyspiste) on oltava aktivoitu.

Asettakaa auto jännitetilaan I tai korkeampaan.
Puhelin liitetään.

Puhelimen liittäminen manuaalisesti

Aktivoikaa Bluetooth puhelimessa.

Jotta auto voidaan samanaikaisesti yhdistää internetiin, myös puhelimen internet-jaon (kannettava/henkilökohtainen yhteyspiste) on oltava aktivoitu.

Avatkaa osanäkymä puhelinta varten.
Yhdistetyt puhelimet luetellaan.
Painakaa liitettävän puhelimen nimeä.
Puhelin liitetään.

Puhelimen kytkeminen pois

Deaktivoikaa Bluetooth puhelimessa.

Kun puhelin on auton toiminta-alueen ulkopuolella, se kytketään automaattisesti pois. Jos poiskytkeminen tapahtuu meneillään olevan puhelun aikana, puhelu voi jatkua puhelimessa.

Puhelimen vaihtaminen

Avatkaa osanäkymä puhelinta varten.
Painakaa VaihdaP5–1617–Change phone symbol.
Käytettävissä olevat Bluetooth-laitteet listataan.
Painakaa puhelinta, joka yhdistetään.

Puhelimen poistaminen

Avatkaa osanäkymä puhelinta varten.
Painakaa AsetuksetViestintäBluetooth.
Kytketyt Bluetooth-yksiköt listataan.
Painakaa poistettavaa puhelinta.
Painakaa Poista laite ja vahvistakaa valinta.
Puhelin ei enää ole yhdistettynä autoon.