Google Maps bijwerken

Wij adviseren om ervoor te zorgen dat Maps is geüpdatet naar de nieuwste versie.

Als er een geüpdatete versie van Maps beschikbaar is, is die te vinden in Google Play. Als er verschillen zijn in de toegangsrechten voor twee versies van de app zal het systeem de gebruiker om toestemming vragen.

De nieuwste versie zorgt ervoor dat u beschikt over de nieuwste updates en functies. Voor het updaten van Maps moet de auto verbinding hebben met internet en moet er een actief Google-account zijn gekoppeld aan het gebruikersprofiel.

Als er een update beschikbaar is voor Maps verschijnt er een melding waar u ervoor kunt kiezen om te updaten.