Wisselen tussen gekoppelde telefoons

In de instellingen kun je veranderen welke met Bluetooth gekoppelde telefoon verbinding met de auto maakt,

De auto kan met meerdere telefoons verbinding maken en meerdere telefoons onthouden, maar slechts één telefoon kan tegelijkertijd met de auto verbonden zijn.

Als je de Bluetooth-verbinding voor een nieuw apparaat wilt gebruiken, moet je dit apparaat eerst aan de auto koppelen. Dat kan in de instellingen.

Voordat je overschakelt naar een andere gekoppelde telefoon, moet je ervoor zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld op het apparaat dat je wilt gebruiken.

Druk op het autosymbool in de onderste balk en ga naar Settings.
Ga naar ConnectivityBluetoothPaired Devices.
Druk op de naam van de telefoon waarmee je verbinding wilt maken.
Als het verbinden is gelukt, wordt de naam van de telefoon bovenaan de lijst met opgeslagen apparaten weergegeven.

Als je het apparaat dat je wilt gebruiken niet ziet in de lijst met opgeslagen apparaten, koppel het dan opnieuw met de auto.