USB-poorten

Je kunt de USB-aansluitingen van de auto gebruiken om je telefoon, tablet of een ander apparaat op te laden.

Locatie van USB-aansluitingen

USB-aansluitingen.
1
2
Locaties van USB-aansluitingen.

Onder het display vind je twee USB-aansluitingen1.

Er bevinden zich ook twee USB-aansluitingen1 in het achterste deel van de tunnelconsole.

Gebruik van de USB-aansluitingen

Haal apparatuur altijd uit de aansluiting als de apparatuur niet wordt gebruikt.

Bepaalde apparaten kunnen warm worden tijdens het opladen. Dit is normaal.

De auto onderbreekt automatisch de voeding naar de USB-aansluitingen als je uitstapt. Als je de auto ontgrendeld laat, blijft de aansluiting langer actief en wordt dan uitgeschakeld.

Tip

Als de USB-aansluitingen actief moeten blijven terwijl de auto staat geparkeerd, dan vind je meer informatie in het deel over parkeercomfort in deze handleiding. Wanneer deze functie is ingeschakeld, blijven de USB-aansluitingen voeding leveren, ook als de auto is vergrendeld.

Specificaties van USB-aansluitingen

• Type C-aansluiting
  • Versie 3.0
  • Normaal opladen
    • Voedingsspanning 5 V
    • Stroomtoevoer max. 3,0 A
  • Snelladen
    • Voedingsspanning 9 V
    • Stroomtoevoer max. 2,0 A