Gebruikersprofielen in de auto

Je kunt gebruikersprofielen voor verschillende bestuurders instellen, zodat de rijervaring aan de verschillende bestuurders wordt aangepast.

Je moet eerst een eigenaarsprofiel instellen om alle functies in de auto te kunnen gebruiken. Daarna kun je profielen voor andere bestuurders instellen. Met afzonderlijke gebruikersprofielen kan elke bestuurder aangepaste instellingen en afstellingen opslaan, die automatisch worden gebruikt als hun profiel wordt geselecteerd.

Type profielWie gebruikt het?
EigenaarHet permanente gebruikersprofiel voor de eigenaar van de auto.
GastEen gastgebruikersprofiel dat door tijdelijke gebruikers van de auto kan worden gebruikt.
MedebestuurderTot vier gebruikersprofielen voor regelmatige gebruikers van de auto.

De eigenaar heeft alle administratieve rechten, terwijl de medebestuurders slechts een deel daarvan hebben. De gast kan een aantal functies afstellen, maar het profiel wordt na elke rijcyclus gereset.

Je vindt de profielinstellingen in de instellingen, waar je de volgende mogelijkheden hebt:
  • Van profiel wisselen
  • Je profielnaam veranderen
  • Een account aan je profiel toevoegen
  • Een sleutel aan je profiel koppelen
  • Een profielvergrendeling inschakelen
  • Je privacyinstellingen bekijken en wijzigen
  • De mobiele app voor de auto aan je auto koppelen
  • Je profiel verwijderen

N.b.

De eigenaar kan ook andere profielen in de profielinstellingen beheren.