Telefoon

Verbind je telefoon via Bluetooth met je auto, zodat je die ook onderweg kunt gebruiken. Wanneer je niet in de auto zit, kun je de handleiding op je telefoon lezen of bepaalde functies van de auto op afstand via de mobiele app op je telefoon gebruiken.

Je telefoon met je auto verbinden

Als je je telefoon koppelt aan je auto via Bluetooth, dan kun je die gebruiken via de interface van je auto. Je kunt dan ook media rechtstreeks van je telefoon naar je auto streamen en de internetverbinding delen.

Gebruik spraakbesturing of het middendisplay om contactpersonen te zoeken, telefoongesprekken te voeren of berichten te beantwoorden zonder je telefoon aan te raken.

Andere toepassingen voor je telefoon

Je telefoon gebruiken voor je auto kan ook als je niet in de auto zit. Download de mobiele app zodat je op afstand bepaalde functies van de auto kunt gebruiken of iets kunt opzoeken in de gebruikershandleiding wanneer je niet in de auto zit.