Android Auto* gebruiken

Om de app Android Auto te gebruiken moet de app op het Android-apparaat zijn geïnstalleerd en het apparaat moet zijn aangesloten op de USB-poort van de auto.

N.b.

Om Android Auto te kunnen gebruiken moet de auto zijn uitgerust met twee USB-aansluitingen (USB-hub)*. Als de auto slechts één USB-aansluiting heeft, kunt u Android Auto niet gebruiken.

Eerste aansluiting van een Android

Sluit het Android-apparaat aan op de USB-poort met de witte omlijsting.
Lees de informatie in het pop-upvenster en druk vervolgens op OK.
Tik op Android Auto op het appscherm.
Neem de voorwaarden door en druk vervolgens op Accepteren om een verbinding te maken.
Het deelscherm met Android Auto wordt geopend en de compatibele apps verschijnen.
Tik op de gewenste app.
De app wordt gestart.

Eerder aangesloten Android

Sluit het apparaat aan op de USB-poort met de witte omlijsting.
Als de instelling voor automatische inschakeling is gekozen – de naam van het apparaat verschijnt.
Tik op de naam van het apparaat – het deelscherm met Android Auto wordt geopend en de compatibele apps verschijnen.
Als u niet gekozen hebt voor automatische activering – open de app Android Auto vanuit het appscherm.
Het deelscherm met Android Auto wordt geopend en de compatibele apps verschijnen.
Tik op de gewenste app.
De app wordt gestart.

Android Auto blijft op actief op de achtergrond, als u vanuit hetzelfde deelscherm een andere app start. Druk op het pictogram Android Auto in het appscherm om Android Auto weer in het deelscherm te weer te geven.