Record & Send

Record & Send1 is een boordapp waarmee u voicemails kunt opnemen en naar een ontvanger van uw keuze kunt sturen.
P5-1846-Record&Send symbol

Opname opnemen en verzenden

Als de app wordt gestart, krijgt u twee alternatieven: ontvanger invoeren en opnemen door op het microfoonsymbool te drukken.
Druk op Ontvanger en voer het e-mailadres in waar de opname naartoe moet worden verzonden.
Druk op het microfoonsymbool om de opname te starten.
Spreek het bericht in.
Druk nogmaals op het microfoonsymbool om de opname af te sluiten.
U krijgt de mogelijkheid om de opname te verzenden of weg te gooien.

Voicemail openen

Wanneer de opname is verstuurd, krijgt de ontvanger een e-mailbericht dat in een gewoon mailprogramma is te openen, op een mobiel of op een computer. De opname is bijgevoegd als een MP3-bestand.

Open source software

Om de voicemail te comprimeren tot een mp3-bestand wordt de open source software-codec LAME gebruikt. U kunt meer lezen over LAME op de website: www.mp3dev.org.

1. 1 De beschikbaarheid verschilt per markt.