Instellingen voor bestuurdersdisplay

Wijzig de weergavestand of stel in wat er moet worden weergegeven op het bestuurdersdisplay.

App-menu

P5P6-21w04-mid-iCup-Driver display app menu

P5P6-2037-iCup-App menu trip symbol – Informatie over onder andere dagteller en kilometerteller.

Omgaan met het app-menu

P6-2037-XC40BEV-Right steering wheel switch
  1. P5-Icon red circle 1Menu sluiten/weergavestand wijzigen
  2. P5-Icon red circle 2Links/rechts
  3. P5-Icon red circle 3Omhoog/omlaag
  4. P5-Icon red circle 4Menu openen/bevestigen

Het app-menu wordt na een periode van inactiviteit gesloten of na bepaalde keuzes.

Weergavestanden

Het bestuurdersdisplay heeft twee verschillende weergavestanden die kunnen worden gewijzigd via de P5P6-2037-Display mode button-knop aan de rechterkant van het stuur.

• Calm – het middengedeelte van het bestuurdersdisplay is leeg.
  • Navigation – er wordt een kaart weergegeven op het gehele bestuurdersdisplay.

Systeeminstellingen

Systeeminstellingen voor het bestuurdersdisplay worden verricht via het middendisplay.
Druk op iCup-2037-Settings symbol.
Kies Bedieningselementen.
Gewenste instellingen wijzigen.

De instellingen zijn persoonlijk en worden opgeslagen onder het actieve gebruikersprofiel.