Aan de slag met Google-diensten

Koppel uw Google-account aan uw gebruikersprofiel om aan de slag te gaan met Google-diensten.

Als u ingelogd bent met een Google-account worden Google-diensten als Google Assistent en Google Maps meer persoonlijk aangepast. Om Google Play te kunnen openen, moet er een Google-account zijn gekoppeld aan het betreffende gebruikersprofiel.

Een Google-account aanmaken

Ga naar accounts.google.com/signup. Geef uw naam aan, creëer of gebruik een bestaand e-mailaccount en wachtwoord. Geef uw telefoonnummer aan en verifieer het account met de code die naar de telefoon wordt verzonden.

Inloggen met Google-account op het middendisplay

Tik op iCup-2037-Settings symbol, tik daarna op Google en vervolgens Google Assistent. Tik op het profielsymbool om in te loggen.
Geef het e-mailadres aan dat gekoppeld is aan uw Google-account. Druk vervolgens op Volgende.
Geef het wachtwoord aan dat gekoppeld is aan uw Google-account. Druk vervolgens op Volgende.

Controleer bij problemen met inloggen of de auto verbinding heeft met internet.