Instellingen voor massagefunctie* van voorstoel

Voor het wijzigen van de instellingen gebruikt u het middendisplay. Deze instellingen wordt eerst geactiveerd via de multifunctionele bediening op de stoel.
P5-1507-Multifunction front seat
Multifunctionele bediening, op de zijkant van het zitkussen van de stoel.

Instellingen voor massagefunctie voorstoel aanpassen

De voorstoel is voorzien van een rugleuning met massagefunctie. De massagefunctie die gebruikmaakt van luchtkussens heeft verschillende instellingen.

De massagefunctie is alleen te activeren wanneer de motor van de auto is ingeschakeld.

P5-2122-Multifunction front seat-functions
Activeer de multifunctionele bediening door de bediening omhoog/omlaag te draaien of door een van de vier knoppen op de multifunctionele bediening in te drukken. Het stoelverstellingsscherm wordt weergegeven op het middendisplay.
Kies Massage op het stoelverstellingsscherm.
Als u wilt kiezen tussen de verschillende massagefuncties op het middendisplay doet u dat rechtstreeks via het middendisplay of door de multifunctionele bediening te gebruiken.

Instelmogelijkheden voor massage

Voor de massagefunctie hebt u de keuze uit de volgende instellingen:

• Aan/Uit: Kies Aan/Uit om de massagefunctie in/uit te schakelen.
  • Programma 1-5: Er zijn 5 vooraf ingestelde massageprogramma's. Kies uit Golf, Loop, Gecombineerd, Onderrug en Schouders.
  • Intensiteit: Kies uit 1, 2 en 3.
  • Snelheid: Kies uit 1, 2 en 3.

Massagefunctie herstarten

De massagefunctie wordt na 20 minuten automatisch uitgeschakeld. De functie is handmatig te herstarten.

Tik op Herstarten op het middendisplay om de gekozen massagefunctie te herstarten.
De massagefunctie start opnieuw. Zonder actie verdwijnt de melding weer.