Tips voor het gebruik van Android Auto*

Hier vindt u handige tips voor het gebruik van Android Auto.
  • Zorg dat u over de nieuwste appversies beschikt.
  • Wacht bij het starten van de auto totdat het middendisplay is ingeschakeld, verbind de telefoon en open vervolgens Android Auto vanuit het appscherm.
  • Neem bij problemen met Android Auto de Android-telefoon los uit de USB-poort en sluit de telefoon opnieuw aan. De desbetreffende telefoonapp afsluiten en opnieuw starten is ook het proberen waard.
  • Wanneer er een telefoon is verbonden met Android Auto, kunt u nog steeds via Bluetooth media weergeven op een andere mediaspeler. De Bluetooth-functie is ingeschakeld bij het gebruik van Android Auto.