Vergrendelen en ontgrendelen van de binnenzijde van de auto

De portieren en de kofferklep zijn te vergrendelen en ontgrendelen met de knop voor centrale vergrendeling op de voorportieren.

Centrale vergrendeling

16w17 - P5 - Central locking front door
Knop voor vergrendeling en ontgrendeling op voorportier met controlelampje.

Ontgrendelen met de knop op het voorportier

Druk op de knop P5-1507 Central locking icon - unlock om alle portieren en de kofferklep te ontgrendelen.

Alternatieve ontgrendelingsmethode

16w17 - S/V90 Central locking driver doorhandle
Openingsgreep voor alternatieve ontgrendeling op zijportier1.
Trek een van de openingsgrepen van de zijportieren naar buiten en laat los.

Afhankelijk van de instellingen voor de transpondersleutel zullen ofwel alle portieren ontgrendeld ofwel alleen het aangegeven portier ontgrendeld en geopend worden.

Druk om deze instelling aan te passen op InstellingenMy CarVergrendelingOp afstand en van binnenuit ontgrendelen in het hoofdscherm van het middendisplay.

Vergrendelen met de knop op het voorportier

Druk op de knop P5-1507 Central locking icon - lock – beide voorportieren moeten dichtstaan.

Alle portieren en de kofferklep zijn vergrendeld.

Vergrendelen met de knop op het achterportier*

16w17 - P5 - Central locking rear door
Knop voor vergrendelen in achterportier met led.

Met de vergrendelingsknoppen op de achterportieren zijn de desbetreffende achterportier te vergrendelen.

Achterportier ontgrendelen

Trek aan de openingsgreep.
Het achterportier wordt ontgrendeld en geopend2.
  1. 1 De afbeelding is schematisch, zodat er afhankelijk van het model afwijkingen mogelijk zijn.
  2. * Optie/accessoire.
  3. 2 Op voorwaarde dat het kinderslot niet is geactiveerd.