Tv*1 gebruiken

Tv starten

Open de app TV vanuit het appscherm.
Kies een zender.

Van tv-zender wisselen of tv-zenders zoeken

De tv zoekt automatisch de best doorkomende zenders.

Lijst met beschikbare tv-zenders

Druk op Bibliotheek
Kies weergave via TV-kanalen, Favorieten of Genres.
Kies de gewenste zender.

Andere zender op gekozen lijst kiezen

Druk op <> onder het middendisplay of op de knoppenset op het stuurwiel.
U springt naar het eerstvolgende alternatief in de gekozen lijst.

Wisselen kan ook via het middendisplay.

Favorieten

U kunt een tv-zender opslaan als Favoriet:
Druk op P5–1507–Phone-Favorite star om een zender aan de lijst met favorieten toe te voegen of van de lijst te verwijderen.

Tv-gids

U beschikt over een tv-gids met informatie over tv-programma's voor de komende 48 uur.
Druk op Gids om informatie over tv-programma's weer te geven.

N.b.

Als u van locatie verandert binnen het land en bijvoorbeeld naar een andere stad rijdt, zijn de Favorieten niet per definitie beschikbaar omdat het frequentiegebied mogelijk gewijzigd is.

Beeldverhouding tv wijzigen

Wanneer u op Beeldformaat drukt, kunt u de beeldverhouding voor de tv kiezen.

1. Auto - De tv-beelden worden weergegeven in de oorspronkelijke beeldverhouding.
  2. Automatisch invullen - De tv-beelden worden afgestemd op het display, zonder bijsnijden.

Instellingen voor tv

U kunt bepaalde instellingen verrichten op het hoofdscherm of tijdens het tv kijken op volledige schermgrootte.

Wanneer de videospeler in de stand voor volledige schermgrootte staat of wanneer u het hoofdscherm hebt geopend en op InstellingenMediaTV drukt, beschikt u over de volgende opties:

• Standaardtaal primaire ondertit.
  • Standaardtaal primaire audio

N.b.

Het systeem ondersteunt alleen tv-signalen in landen die in MPEG-2- of MPEG-4-formaat uitzenden volgens de DVB-T/T2-standaard. Het systeem ondersteunt geen analoge tv-signalen.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Geldt voor bepaalde markten.