Automatische schakelblokkering opheffen

Bij een stroomloze auto is de automatische schakelblokkering nog steeds op te heffen.
P5-1507-gear shift lock deactivate

Als er niet met de auto kan worden gereden zoals het geval is bij een uitgeputte accu, moet u de keuzehendel in stand N zetten voordat u de auto kunt verslepen.

P5-Icon red arrow 1

Til de rubber mat uit het vak voor de keuzehendel. Zoek in de bodem van het vak de opening met een terugverende knop op.

P5-Icon red arrow 2

Steek een smalle schroevendraaier in deze opening en houd de knop ingedrukt.

P5-Icon red arrow 3

Zet de keuzehendel in stand N en laat de knop los.

Leg de rubberen mat terug.