Comfort en controle met de Volvo On Call-app

Volvo On Call-gebruikers hebben een directe verbinding met hun auto via de Volvo On Call-app1.

Zo is te zien of gloeilampen moeten worden vervangen en of er sproeiervloeistof moet worden bijgevuld. Het is mogelijk de auto te vergrendelen en ontgrendelen, het brandstofpeil te controleren en het dichtstbijzijnde tankstation te tonen. Ook de preconditioning is in te stellen en te starten via het parkeerklimaat van de auto of via de afstandsstart(ERS2) van de auto.

De Volvo On Call-app wordt voortdurend bijgewerkt. Actuele informatie over de beschikbare functies voor de verschillende automodellen is te vinden op volvocars.com/intl/support.

De Volvo On Call-app is beschikbaar voor iOS en Android. Download deze app gratis via Apple App Store of Google Play.

1. 1 Vereist dat zowel de auto als het mobiele apparaat bereik of een andere internetverbinding hebben.
  2. 2 Engine Remote Start is beschikbaar op bepaalde markten en modellen.