Tips voor het gebruik van Android Auto*

Hier vindt u handige tips voor het gebruik van Android Auto.
  • Zorg dat u over de nieuwste appversies beschikt.
  • Wacht bij het starten van de auto totdat het middendisplay is ingeschakeld, verbind het apparaat en open vervolgens Android Auto vanuit het appscherm.
  • Neem bij problemen met Android Auto het Android-apparaat los uit de USB-poort en sluit het apparaat opnieuw aan. De desbetreffende app op het apparaat afsluiten en opnieuw starten is ook het proberen waard.
  • Wanneer er een apparaat is verbonden met Android Auto, kunt u nog steeds via Bluetooth media weergeven op een andere mediaspeler. De Bluetooth-functie is ingeschakeld bij het gebruik van Android Auto.
  • Als het pictogram voor Android Auto grijs gemarkeerd is, betekent dit dat het desbetreffende apparaat niet is aangesloten. Bij verbinding van het apparaat licht het pictogram op. Als het pictogram helemaal ontbreekt, biedt de auto geen ondersteuning voor verbinding van een apparaat voor het desbetreffende doel.
  • Bij gebruik van Android Auto wordt een eventuele Bluetooth-verbinding van het apparaat met de auto verbroken. Herstel de internetverbinding van de auto dan door "internet sharing" via de Wi-Fi-hotspot van het apparaat.
  • Als de auto met meerdere mensen wordt gedeeld, zoals bij carsharing het geval kan zijn, dient u er rekening mee te houden dat er maximaal 20 Android-apparaten in het geheugen kunnen worden opgeslagen. Wanneer de lijst vol is, wordt bij aansluiting van een nieuwe eenheid de oudste aansluiting verwijderd. Om deze lijst te verwijderen moet u de fabrieksinstellingen herstellen.