Instellingen voor Bluetooth-apparaten

Er zijn instellingen te verrichten voor apparaten die via Bluetooth zijn aangesloten.
Tik op Instellingen in het hoofdscherm.
Tik op CommunicatieBluetooth-apparaten en kies instellingen.
  • Apparaat toevoegen – nieuwe eenheid koppelen.
  • Eerder gekoppelde apparaten – lijst met geregistreerde/gekoppelde eenheden weergeven.
  • App. verwijderen – eerder gekoppelde eenheid verwijderen.
  • Toegestane diensten voor dit apparaat – instellen waarvoor u het apparaat wilt gebruiken: bellen, berichten sturen/lezen, media streamen of als middel voor internetverbinding.
  • Internetverbinding – internetverbinding voor de auto maken via de Bluetooth-aansluiting van het apparaat

N.b.

Bij bepaalde telefoons moet het Bluetooth-volume van de telefoon handmatig worden ingesteld op 100% om te zorgen dat het geluidsvolume in de auto voldoende hoog kan worden. Deze instelling moet worden verricht voor elke telefoon die gekoppeld wordt. De instelling wordt een keer voor telefoongesprekken en een keer voor streamen van media verricht. Daarna onthoudt het systeem de instelling en deze hoeft niet te worden herhaald als de telefoon de volgende keer wordt aangesloten.