Apps verwijderen

Geïnstalleerde apps1 kunnen op verschillende manieren worden verwijderd.

Apps verwijderen via het appscherm

Open het appscherm iCup-2037-App view symbol.
Houd de te verwijderen app ingedrukt totdat er onderaan een prullenbak verschijnt.
Sleep de app naar de prullenbak en laat deze los.
Bevestig het verwijderen.

Apps verwijderen via instellingen

Ga naar instellingen iCup-2037-Settings symbol onderaan op het middendisplay.
Ga naar Applicaties.
Kies voor het tonen van alle geïnstalleerde apps en kies daarna de te verwijderen app.
Kies ervoor de app te de-installeren en bevestig het verwijderen.

N.b.

Als de te verwijderen app de enige app in een deelscherm is, moet het de-installeren plaatsvinden via instellingen.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Apps die bij de auto zijn meegeleverd, de zgn. basisapps, kunnen niet worden verwijderd. Voorbeelden hiervan zijn de telefoon- of radio*-apps.