Volvo ID aanmaken en registreren

Een Volvo ID is op verschillende manieren aan te maken. Als u een Volvo ID registreert op volvocars.com of via de Volvo On Call-app1, moet de Volvo ID ook worden gekoppeld aan de auto om de verschillende Volvo ID-diensten te kunnen gebruiken.

Volvo ID registreren via de app Volvo ID

Download de app Volvo ID via Download Center op het appscherm van het middendisplay.
Start de app en registreer een persoonlijk e-mailadres.
Volg de instructies op die automatisch verstuurd worden naar het opgegeven e-mailadres.
Er is daarmee een Volvo ID aangemaakt en het ID staat automatisch geregistreerd voor de auto. De Volvo ID-diensten kunnen nu gebruikt worden.

Volvo ID registreren op website van Volvo Cars

Surf naar www.volvocars.com en meld u aan2 via het icoontje rechts bovenaan. Kies Volvo ID aanmaken.
Geef een persoonlijk e-mailadres op.
Volg de instructies op die automatisch verstuurd worden naar het opgegeven e-mailadres.
Er is daarmee een Volvo ID aangemaakt. Lees hieronder over hoe u het ID registreert voor de auto.

Volvo ID registreren via de Volvo On Call-app3

Download de nieuwste versie van de Volvo On Call-app via de smartphone, op bijvoorbeeld AppStore, Windows Phone of Google Play.
Kies op de startpagina van de app voor het aanmaken van een Volvo ID en geef een persoonlijk e-mailadres aan.
Volg de instructies op die automatisch verstuurd worden naar het opgegeven e-mailadres.
Er is daarmee een Volvo ID aangemaakt. Lees hieronder over hoe u het ID registreert voor de auto.

Uw Volvo ID voor de auto registreren

Als de Volvo ID werd aangemaakt op internet of met de Volvo On Call-app, registreer deze dan voor de auto:

Download de app Volvo ID vanaf Download Center op het appscherm van het middendisplay, als dat nog niet is gebeurd.

Let op

Om apps te kunnen downloaden moet de auto verbinding hebben met internet.
Start de app en vul uw Volvo ID/mailadres in.
Volg de instructies op, die automatisch naar het e-mailadres worden gestuurd dat aan uw Volvo ID is gekoppeld.
Uw Volvo ID is daarmee voor de auto geregistreerd. De Volvo ID-diensten kunnen nu gebruikt worden.
  1. 1 Geldt alleen voor bepaalde markten.
  2. 2 Beschikbaar op bepaalde markten.
  3. * Optie/accessoire.
  4. 3 Auto's met Volvo On Call*.