Apps

Op het appscherm staan applicaties (apps) die toegang bieden tot bepaalde autofuncties.

Veeg van rechts naar links1 over het middendisplay om vanuit het homescherm het appscherm te openen. Hier liggen apps die zijn gedownload (apps van derden) maar ook apps voor ingebouwde functies, bijvoorbeeld FM-radio.

P5-1717-Application pane
Appscherm (algemene afbeelding, de basisapps variëren per markt en model)

Bepaalde basisapps zijn altijd beschikbaar. Wanneer de auto een internetverbinding heeft, kunt u andere apps downloaden zoals internetradio en muziekdiensten.

Sommige apps kunt u alleen gebruiken, als de auto een actieve internetverbinding heeft.

Start een app door in het appscherm op het middendisplay de desbetreffende app aan te klikken.

Alle apps die worden gebruikt, moeten geüpdatet zijn naar de nieuwste versie.

1. 1 Geldt voor een auto met het stuur links. Voor een auto met het stuur rechts: veeg in tegengestelde richting.