Volvo On Call*-app1

Als Volvo On Call-gebruiker beschikt u over een app, waarmee u aan de hand van diverse appfuncties contact kunt houden met uw auto2.
P5-1846-Volvo On Call-app
De Volvo On Call-app biedt u de mogelijkheid om bepaalde functies in uw auto te controleren via een mobiel apparaat.

Zo is te zien of gloeilampen moeten worden vervangen en of er sproeiervloeistof moet worden bijgevuld. Het is mogelijk de auto te vergrendelen en ontgrendelen, het brandstofpeil te controleren en het dichtstbijzijnde tankstation te tonen. Ook de preconditioning is in te stellen en te starten via het parkeerklimaat van de auto of via de afstandsstart van de auto3.

Volvo On Call-app downloaden

De Volvo On Call-app is gratis te downloaden in Apple App Store of Google Play. U kunt meerdere appfuncties uitproberen zonder de app daarvoor aan een auto te hoeven koppelen door de app in de demostand te starten.

De Volvo On Call-app wordt voortdurend bijgewerkt. Actuele informatie over de beschikbare functies voor de verschillende automodellen is te vinden op volvocars.com/support.

Internetverbinding vereist

Bij gebruik van de Volvo On Call-app verstuurt en ontvangt uw mobiele apparaat data via internet. Als u geen databundel hebt, worden u mogelijk extra kosten voor dataverkeer in rekening gebracht door uw aanbieder. Als u de app in het buitenland gebruikt bent u mogelijk roamingkosten verschuldigd. Neem voor meer informatie contact op met uw mobieletelefoonaanbieder.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De beschikbaarheid verschilt per markt.
  3. 2 Vereist dat zowel de auto als het mobiele apparaat bereik of een andere internetverbinding hebben.
  4. 3 Beschikbaar voor bepaalde markten en modellen.