Meldingen op middendisplay hanteren

Meldingen op het middendisplay zijn te hanteren via de schermen op het middendisplay.
P5-1717-HMI refresh-Message in center display
Voorbeeld van een melding op het hoofdscherm van het middendisplay.

Bepaalde meldingen op het middendisplay hebben een knop (of meerdere knoppen in pop-upmeldingen) om bijvoorbeeld een functie te activeren/deactiveren die aan de melding gekoppeld is.

Nieuwe melding hanteren

Voor meldingen met knoppen:
Druk op de knop om de maatregel uit te voeren of laat de melding automatisch na een poosje gesloten worden.
De melding verdwijnt van de statusbalk.
Voor meldingen zonder knoppen:
Sluit de melding door erop te drukken of doe niets, waarna de melding enige tijd later automatisch verdwijnt.
De melding verdwijnt van de statusbalk.

Als een melding moet worden opgeslagen, wordt deze bewaard op het hoofdscherm van het middendisplay.