Opzet van middendisplay aanpassen

U kunt de opzet van het middendisplay aanpassen door een thema te kiezen.
Druk op Instellingen in het hoofdscherm.
Tik op My CarDisplaysToon skins.
Kies vervolgens een thema, bijv. Minimalistic of Chrome Rings.

Als aanvulling hierop is het mogelijk om te kiezen tussen Normaal en Helder. Bij Normaal is de achtergrond op het scherm donker en zijn de teksten licht. Dit is de standaardinstelling voor alle thema's. Desgewenst kan een lichte variant worden gekozen, waarbij de opzet zo wordt gewijzigd dat de achtergrond licht wordt en de teksten donker. Deze instelling is bijv. handig bij fel daglicht.

De mogelijkheden zijn altijd beschikbaar voor de gebruiker en zijn niet afhankelijk van de verlichting eromheen.