Media aansluiten via AUX/USB-poort

Via een van de aansluitingen op de tunnelconsole is het mogelijk een externe audiobron (zoals een iPod of mp3-speler) aan te sluiten op het audiosysteem. Zorg dat de kabel aan de voorzijde naar buiten komt om te voorkomen dat de kabel bekneld raakt bij het sluiten van het deksel.

Bij een auto met twee USB-ingangen moet u een telefoon aansluiten op de ingang met de witte omlijsting om Apple CarPlay of Android Auto te kunnen gebruiken.

P5–1617–AUX USB connectors