Comfort en controle met de Volvo On Call-app

Volvo On Call-gebruikers hebben altijd een directe verbinding met hun auto via de Volvo On Call-app.

Zo is te zien of gloeilampen moeten worden vervangen en of er olie of koelvloeistof moet worden bijgevuld. Het is mogelijk de auto te vergrendelen en ontgrendelen, het brandstofpeil te controleren en het dichtstbijzijnde tankstation te tonen. Ook de preconditioning1 is in te stellen via het parkeerklimaat van de auto.

De Volvo On Call-app wordt voortdurend bijgewerkt. Actuele informatie over de beschikbare functies voor de verschillende automodellen is te vinden op support.volvocars.com.

De Volvo On Call-app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Mobile. Download deze app gratis via Apple App Store, Google Play of Windows Phone Store.

1. 1 Bij auto's zonder standverwarming is geen interieurverwarming mogelijk, maar alleen ventilatie.