Gebruikershandleiding op middendisplay

Via het middendisplay van de auto kunt u de gebruikershandleiding in digitale1 vorm raadplegen.

De digitale gebruikershandleiding is te raadplegen via het hoofdscherm en in bepaalde gevallen is ook de contextuele gebruikershandleiding te raadplegen via het hoofdscherm.

Let op

De digitale gebruikershandleiding is tijdens het rijden niet beschikbaar.

Gebruikershandleiding

P5-1717-Settings pane-OM-highlighted
Het hoofdscherm met de knop voor de gebruikershandleiding.

Om de gebruikershandleiding te openen – sleep het hoofdscherm op het middendisplay omlaag en tik op Handleiding.

De informatie in de gebruikershandleiding is rechtstreeks te raadplegen via de startpagina van de gebruikershandleiding of via het hoofdmenu.

Contextuele gebruikershandleiding

P5-1746-Settings pane- Contextual highlighted
Hoofdscherm met de knop voor de contextuele gebruikershandleiding.

De contextuele gebruikershandleiding is een snelkoppeling naar het artikel in de gebruikershandleiding met een beschrijving van de op het scherm getoonde actieve functie. Wanneer een contextuele gebruikershandleiding beschikbaar is, verschijnt deze rechts van Handleiding in het hoofdscherm.

Tik eenmaal op de contextuele gebruikershandleiding om het artikel van de gebruikershandleiding te openen dat verband houdt met de getoonde inhoud op het display. Tik bijv. op Handleiding Navigatie om een artikel te openen dat verband houdt met de navigatie.

Dit geldt alleen voor bepaalde apps in de auto. Voor gedownloade boordapps van derden zijn bijv. geen appspecifieke artikelen beschikbaar.

1. 1 Geldt voor de meeste markten.