Automatische schakelblokkering opheffen1

Bij een stroomloze auto kan de automatische schakelblokkering worden uitgeschakeld bij auto's met de grote schakelhendel. Voor auto's met de kleine schakelhendel is het niet mogelijk om de schakelblokkering uit te schakelen.
P5-1507-gear shift lock deactivate
Overzicht grote schakelhendel.

Als er niet met de auto kan worden gereden zoals het geval is bij een uitgeputte accu, moet u de schakelhendel in stand N zetten voordat u de auto kunt verslepen.

P5-Icon red arrow 1

Til de rubber mat uit het vak voor de schakelhendel. Zoek in de bodem van het vak de opening met een terugverende knop op.

P5-Icon red arrow 2

Steek een smalle schroevendraaier in deze opening en houd de knop ingedrukt.

P5-Icon red arrow 3

Zet de schakelhendel in stand N en laat de knop los.

Leg de rubberen mat terug.
P6-1917-Gear shift lock deactivate not possible
Overzicht kleine schakelhendel wanneer het niet mogelijk is om de schakelblokkering te deactiveren.
  1. 1 De functie is niet beschikbaar bij auto's met de kleine schakelhendel.