Laadstatus op bestuurdersdisplay van auto

Op het bestuurdersdisplay wordt de laadstatus zowel met een symbool als met een tekst aangegeven. De informatie blijft staan het bestuurdersdisplay actief is.
SymboolMeldingBetekenis
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Volledig opgeladen om: [Tijd] verschijnt in combinatie met een animatie met blauw pulserend licht door de laadkabel.Er vindt oplading plaats en het tijdstip verschijnt dat de accu naar schatting volledig opgeladen is.
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
De tekst Opladen klaar verschijnt. Er verschijnt een afbeelding van de auto met een LED-indicator bij de laadaansluiting die groen oplicht.De accu is volledig opgeladen.
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
De tekst Fout opladen verschijnt. De LED-indicator bij de laadaansluiting licht rood op.

Er heeft zich een storing voorgedaan. Controleer de aansluiting van de laadkabel bij de laadaansluiting van de auto en bij het 230V-stopcontact1 (wisselstroom).

N.b.

Als u het bestuurdersdisplay enige tijd niet gebruikt, wordt het gedeactiveerd. U kunt het display opnieuw activeren door:
  • het rempedaal te bedienen;
  • een van de portieren te openen, of
  • zet de auto in contactslotstand I door de START-knop rechtsom te draaien en los te laten.
  1. 1 De spanning op het stopcontact kan per markt verschillen.