Meldingsfuncties op bestuurders- en middendisplay

De meldingen op het bestuurdersdisplay en middendisplay zijn te hanteren met de knoppenset rechts op het stuurwiel en op de schermen van het middendisplay.

Bestuurdersdisplay

P5-1546–I+C–Message in driver display and right steering wheel switch 8"
Melding op bestuurdersdisplay1 en knoppenset rechts op het stuurwiel.
P5-1507–I+C–Message in driver display and right steering wheel switch
Melding op bestuurdersdisplay2 en knoppenset rechts op het stuurwiel.
  1. P5-Icon red circle 1Links/rechts
  2. P5-Icon red circle 2Bevestigen

Bepaalde meldingen op het bestuurdersdisplay worden gecombineerd met een of meer knoppen om de desbetreffende meldingen bijvoorbeeld te bevestigen of in te stemmen met een bepaald verzoek.

Nieuwe melding hanteren

Voor meldingen met knoppen:
Navigeer door de beschikbare knoppen door op links of rechts (1) te drukken.
Bevestig uw keuze door te drukken op bevestigen (2).
De melding verdwijnt van het bestuurdersdisplay.
Voor meldingen zonder knoppen:
Sluit de melding door op bevestigen (2) te drukken of doe niets, waarna de melding enige tijd later automatisch verdwijnt.
De melding verdwijnt van het bestuurdersdisplay.

Als een melding moet worden opgeslagen, wordt deze bewaard in de app Auto status, die opent vanuit het appscherm op het middendisplay. In verband hiermee verschijnt de melding Autobericht opgesl. in app Autostatus op het middendisplay.

Middendisplay

P5-1507–I+C–Message in center display
Melding op middendisplay.

Bepaalde meldingen op het middendisplay hebben een knop (of meerdere knoppen in pop-upmeldingen) om bijvoorbeeld een functie te activeren/deactiveren die aan de melding gekoppeld is.

Nieuwe melding hanteren

Voor meldingen met knoppen:
Druk op de knop om de maatregel uit te voeren of laat de melding automatisch na een poosje gesloten worden.
De melding verdwijnt van de statusbalk.
Voor meldingen zonder knoppen:
Sluit de melding door erop te drukken of doe niets, waarna de melding enige tijd later automatisch verdwijnt.
De melding verdwijnt van de statusbalk.

Als een melding moet worden opgeslagen, wordt deze bewaard op het hoofdscherm van het middendisplay.

1. 1 Met 8 inch bestuurdersdisplay.
  2. 2 Met 12 inch bestuurdersdisplay.