Volvo ID

Volvo ID is een persoonlijke ID waarmee u gebruikmakend van één gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgt tot diverse diensten.

Voorbeelden van diensten:

• De Volvo On Call-app* – controleer de auto via uw telefoon. Zo is het bijv. mogelijk om het brandstofpeil te controleren, het dichtstbijzijnde tankstation te tonen en de auto op afstand te vergrendelen.
  • Send to Car – stuur adressen van kaartdiensten op internet rechtstreeks naar de auto.
  • Onderhoud en reparatie reserveren – registreer de door u gewenste werkplaats/dealer op volvocars.com om onderhoud rechtstreeks vanuit de auto een afspraak te maken.

N.b.

Bij wijziging van een gebruikersnaam/wachtwoord voor een bepaalde dienst (zoals Volvo On Call) geldt deze wijziging ook automatisch voor de overige diensten.

De Volvo ID wordt rechtstreeks vanuit de auto, via volvocars.com of deVolvo On Call-app aangemaakt1.

Wanneer een Volvo ID is aangemaakt komen meer diensten beschikbaar.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Voor mensen met Volvo On Call*.